понеділок, 27 березня 2017 р.

Юридична фірма «Гловак і партнери» увійшла в «Бронзову лігу» провідних юридичних фірм України 2016 року. Для нас, студентів Галицького коледжу, а також учасників Лабораторії практичного права «Юридична допомога» це має велике значення. Оскільки, наша Лабораторія заснована на базі юридичної фірми «Гловак і партнери» та безпосередньо завдяки Гловаку Івану Степановичу.
Ми маємо за честь спілкуватися з провідними юристами, а також отримувати знання та практичний досвід. Адже в юридичній фірмі «Гловак і партнери» працюють висококваліфіковані та успішні юристи, так звані «люди своєї справи»
Також у результаті ранжування повного переліку суб’єктів господарської діяльності України, згідно з фінансово-економічними показниками підприємство було удостоєно почесного звання «Краще підприємство України 2016» за що отримали нагороду «Зірку якості» .
Поряд з тим кращими спеціалістами визнані Миколів Ярослав Богданович та Дубовий Артем Михайлович які нагородженні національним сертифікатом за ефективну діяльність та вагомий професійний внесок «Спеціаліст року» а також керуючий партнер Гловак Володимир Іванович нагороджений орденом «Лідер країни».

Попасти в рейтинг провідних юридичних фірм України - це досягнення цілої команди фірми «Гловак і партнери». Але вони не зупиняються на досягнутому, а впевнено підкоряють нові вершини та здобувають ще більшої популярності серед населення





0 коментарі:

Дописати коментар