понеділок, 27 березня 2017 р.

16 березня працівники юридичної фірми «Гловак і Партнери» провели майстер-клас на тему «Реальні історії справжнього успіху» для студентів юридичного відділення Галицького коледжу. Під час якого провідні та успішні юристи фірми  давали поради, як досягти успіху в юриспруденції, оскільки, юридична фірма «Гловак і партнери» є найкращою фірмою на теренах Тернопільщини, займаючи провідне місце у всеукраїнських рейтингах. Також хочеться зазначити, що 80% юристів фірми є випускниками Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола.
Зустріч із фахівцями фірми виявилась надзвичайно цікавою і корисною для студентів, які мріють в майбутньому пов’язати своє життя із юриспруденцією. А для цього необхідно постійно вчитись, відслідковувати інформацію і вміти застосовувати її на практиці.

Задоволеними залишились усі: і фахівці, які отримали прекрасну нагоду поділитися власним досвідом, і студенти, що змогли поспілкуватися на різні теми із тими, хто колись теж опановував професію юриста, навчаючись у вузі.






0 коментарі:

Дописати коментар